Enemmän kuin pelkkä asiantuntija

Mitä asiakkaat sanovat meistä?

On helppo sanoa olevansa ykkösasiantuntija sekä mahtava asiakaspalvelija, mutta parhaan kuvan saa kysymällä muilta asiakkailta, miten hommat sujuvat. Alta löydät useamman asiakkaan rehellisen mielipiteen meistä. Ota yhteyttä ja liity tyytyväisten asiakkaiden joukkoon!

Toimistotarviketukku

"Olemme olleet asiakkaita vuodesta 2014, yrityksemme alkuajoista asti. Palvelusopimuksemme on alusta asti ollut räätälöitynä meitä varten ja se on muovaantunut yrityksemme kehityksen mukana. Saamamme tilitoimistopalvelu on myös muovannut meidän yrityksemme kehitystä virtaviivaisemmaksi ajanmukaisten ohjelmistojen ja kirjanpitäjältämme saamamme hyvin personoidun palvelun myötä. Voimme varauksetta ja täydellä sydämellä suositella Tilitoimisto Turunen & Leskinen palveluita kaikille muillekkin."
- Juuso Jalasmäki, toimitusjohtaja

Sisustuskorjaamo

"Olen ollut Turunen&Leskisen tyytyväinen asiakas jo useita vuosia. Heillä hommat toimii ja asiakkaista välitetään aidosti. Myös apua saa aina kun sitä tarvitsee. Lisäksi nykyaikainen sähköinen kirjanpito-ohjelma helpottaa joka päiväistä työskentelyäni, kun kirjanpito ja laskutus on samassa paikassa. Suosittelen lämmöllä!"
- Paula Valta, sisustusarkkitehti

Jenni Rutonen Design

"Turunen & Leskinen on minulle kolmas tilitoimisto yrittäjyyteni aikana ja tuntuu että yhteistyömme jatkuu vielä pitkään. Olen ollut erittäin tyytyväinen palveluun, rakentaviin keskusteluihin, sekä kaikkiin neuvoihin ja näkökulmiin mitä olen keskusteluidemme kautta saanut. En ole kohdannut näin välittävää ja henkilökohtaista palvelua muiden toimistojen kanssa. Täältä saa enemmän kuin vain mekaanisen kirjanpidon ja vielä kustannustehokkaasti; juuri sitä mitä olen muissa jäänyt kaipaamaan. Suosittelen!"
- Jenni Rutonen, toimitusjohtaja

Probookers SC Oy

"Turunen & Leskinen on hoitanut ProBookersin taloushallintoa jo useamman vuoden ajan. Henkilökohtainen ja joustava palvelu yhdistettynä 2020-luvun helppokäyttöiseen sähköiseen taloushallintaohjelmistoon muodostavat meille toimivan palvelupaketin. Suosittelen."
- Kari Voutila, hallituksen puheenjohtaja, osakas, ProBookers SC Oy.

Kuopion Laakeri Oy

"Tilitoimisto Turunen & Leskinen tarjoaa meille hyvän tuotteen oikeaan hintaan. Heidät saa helposti ja nopeasti kiinni eri kanavista ja palvelu on ollut erittäin asiantuntevaa. Käytän heidän palvelujaan jo vuodesta 2011 asti ja Kuopion Laakeri Oy on hoitanut kirjanpitonsa Turusen & Leskisen kanssa vuodesta 2018 alkaen. Olemme ottaneet Turuselta & Leskiseltä normaalin kirjanpidon lisäksi myös palkkojen laskennan ja käyttämämme ProCountor-ohjelmisto on toiminut hyvin molempiin suuntiin. Suosittelen lämpimästi!"
- Janne Riekkinen, hallituksen puheenjohtaja

KOKEMUS

Miksi valita meidät?

Pitkän kokemuksen tuoma varmuus näkyy asiakkaalle nopeana ja osaavana palveluna. Vanha sanonta “aika on rahaa” on yhä aivan yhtä ajankohtainen tänään kuin mitä eilen. Mitä vähemmän me joudumme opettelemaan sen vähemmän te joudutte palveluistamme maksamaan. Käytetään laskutettavat työtunnit tehokkaasti tietäen jo ennakkoon, että sillä saamme teille parhaan mahdollisen tuloksen ja eniten vihreää viivan alle.

Lue lisää

NÄKEMYS

Tilitoimistojen tulevaisuus?

Uskomme, että tilitoimistojen tehtävien automatisoinnin myötä meidän työtehtävät tulevat muuttumaan rutiininomaisesta kirjanpidosta laaja-alaisempaan asiakkaan auttamiseen. Verkostoituminen, liiketoimintamallien parantaminen ja ohjelmistoautomatiikan konsultaatio saattaa tulevaisuudessa olla osana jokaisen ammattitaitoisen tilitoimiston palvelukattausta. Me pyrimme tarjoamaan laaja-alaisemman palvelun jo tänään sekä kehittämään meidän osaamista teidän tulevaisuutta varten.

Lue lisää

20 v 13 h 22 m 1 s

Työkokemusta

TÄMÄN PÄIVÄN AIKANA

Laatuaikaa asiakkaiden kanssa

106min

Puhelimessa

42

WhatsApp viestiä

8

Kuppia kahvia
Muutamia asiakkaitamme