Sinun tilitoimistosi 30 vuoden kokemuksella ja kauas näkevällä katseella.

Tilitoimisto Turunen & Leskinen on Savon sydämessä toimiva perheyritys, jossa yhdistyy perustajajäsenien pitkä elämänkokemus ja nuoremman sukupolven kirkas katse tulevaisuuteen.

Tilitoimistojen liiketoiminta on pitkällä perinteillä varustettu ja toimintatavat ovat vuosikymmenien ajan muovautuneet tiettyyn uomaan. Digitalisaation ja etäpalvelujen myötä ala on kokenut vauhdikasta muutosta muutaman vuosikymmenen ajan ja vauhti ei ainakaan näytä yhtään hidastuvan. Mutta vaikka vuodet ja tekniikat vaihtuu, on kaikkien hyvien tilitoimistojen tärkein palvelu asiantuntevuus, helppo yhteydenpito ja kattava opastaminen.

Lue asiakkaidemme kokemuksia meistä ja kuinka olemme onnistuneet palveluissamme.

Kuulostaako ”kuitteja lukeva tekoäly” tieteiskirjallisuudelta?

Täysin sähköinen kirjanpito on meillä jo arkipäivää, mutta kehityksen rattaat eivät pysähdy. On erityisen tärkeää, että ajan hermoilla pysyvä tilitoimisto pystyy tarjoamaan parhaat työkalut niille yrittäjille, jotka haluavat viedä kirjanpitoaan eteenpäin kohti automaatiota, unohtamatta kuitenkaan myös perinteisiä menetelmiä.

Tilitoimisto Turuselta & Leskiseltä löydät juuri teille ja erityisesti sinulle sopivan kokonaisuuden. Meidät tavoitat puhelimella, sähköpostilla, Teamsilla, WhatsAppilla tai vaikka ovesta sisään kävelemällä. Pääasia on, että me voimme tarjota juuri sen tavan palvella minkä olette havainneet toimivaksi. Lisäksi meillä on todennäköisesti tarjota paljon myös uusia ideoita, joilla saatte säästettyä teidän omaa työaikaanne turhalta paperinpyöritykseltä.

Etäpalvelu sisäänrakennettuna ominaisuutena

Rakensimme tilitoimistopalvelumme etäasiakkaat mielessä pitäen. Tilitoimiston fyysisellä sijainnilla ei useille asiakkaille ole enää merkitystä. Kuitit ja muut tositteet siirtyvät näppärästi puhelimella kuvan ottamalla ja sähköinen pankkiyhteys huolehtii tiliotteiden, ostolaskujen ja muiden tarvittavien materiaalien siirrosta järjestelmien välillä. Sinulle nimetyn henkilökohtaisen kirjanpitäjäsi tavoitat helposti esimerkiksi puhelimella, videoetäyhteyksillä tai sopimalla henkilökohtaisen tapaamisen haluamaasi paikkaan.

Historia

Tilitoimisto Turusen ja Leskisen monipuolinen historia

Tilitoimisto Turusen ja Leskisen tarina alkaa jo vuodesta 2004 kun toinen perustajajäsenistä Päivi Turunen aloitti työt Karelia Parketin talousosastolla. Lähes fyysikon uralle erehtynyt maatilan entinen emäntä sai huomata, että maatilan työrutiinilla varustetulle hyvälle kirjanpitäjälle riittää töitä. Sana osaavasta tekijästä levisi nopeasti ja Päivi huomasikin nopeasti perustavansa oman toiminimen Päivin Tilit tarjoamaan tilitoimiston palveluja myös muille.

Samalla Karelia antoi hyvää kokemusta ison kansainvälisen toimijan kirjojen pitämisestä. Hän piti huolta Karelia Konsernin talousosaston useista eri toiminnoista, ollen mukana mm. Karelian täyssähköisen ostoreskontran käyttöönotossa jo vuonna 2004! Samalla Päivi teki iltaisin ja viikonloppuisin toiminimen kautta muita asiakkuuksia. Muutaman vuoden maltillisen kasvun jälkeen oman yrityksen asiakkuudet veivät niin paljon työaikaa, että hän siirtyi päätoimiseksi yrittäjäksi vuonna 2007 ja irtisanoutui Karelian palveluksesta.

Kun päästään vuoteen 2010 mukaan palvelukseen astui vain 19-vuotiaana Päivin poika Tero Leskinen oppisopimuskoulutuksella. Tero saattoi periä äidiltään tiettyjä kirjanpitäjälle hyviä ominaisuuksia, koska hän läpäisi YO Merkonomin opinnot puoli vuotta etuajassa ja perusti jo vuonna 2011 Yrityspalvelu Leskisen toimimaan yhteistyössä Päivin Tilien kanssa. 

Yrityspalvelu Leskinen toimi alkuun lähinnä muutaman isomman asiakkaan voimin vuoteen 2014 saakka, kunnes hän alkoi aktiivisemmin markkinoimaan palvelujaan ja vain vuodessa Leskinen olikin jo tuplannut asiakasmääränsä! Valtava kasvu aiheutti nuoressa yrityksessä ja yrittäjässä kohtalaisia kasvukipuja, joiden ratkaisemiseksi äidin ja pojan duo alkoi miettimään ratkaisuksi yhteisen osakeyhtiön perustamista. Muutaman vuoden pohdinnan ja strategian suunnittelun jälkeen Tilitoimisto Turunen & Leskinen syntyi joulukuussa 2017 ja Päivin tilit sekä Yrityspalvelu Leskisen liiketoiminnat yhdistyivät saman katon alle.

Perheyrityksen tittelin sinetöi Päivin toisen pojan Riku Kettusen toimintaan mukaan tulo vuonna 2018. Teron tavoin Riku aloitti työt oppisopimuksella ja hän valmistui YO merkonomiksi vuonna 2020.

Muutamia asiakkaitamme